Meny

Nyheter 2019
Upscaling Seminar
11 September 2019

Up-scaling seminar

The seminar is a cooperation by EIT Raw Materials, PROMETIA and Prosin co-hosted by Future Materials Catapult Centre, Elkem ASA and Eyde Cluster.
Nuria Espallargas
18 August 2019

Utviklet et belegg som styrker materialet

Nuria Espallargas har utviklet et belegg som gjør at materialer tåler bedre høye temperaturer eller kan motstå aggressive miljøer. En slik nyskaping er viktig for prosessindustrien.


Prosin 2019 Røe Isaksen2
14 August 2019

Overleverer rapporten til næringsministeren

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen tok i mot rapporten til Prosess21 som viser viktigheten av å dyrke frem entreprenørskap i prosessindustrien under Prosin-konferansen tirsdag.


Gøran roos
08 August 2019

Snakker om fremtidens industri

Gøran Roos er rangert som en av de 13 mest innflytelsesrike tenkerne i verden. Mandag kommer han til Prosin-konferansen. Her blir også den helt nye rapporten til Prosess21 lansert! 
Eu Mote Prosess21 3
09 April 2019

Prosessindustriens innspill til Horisont Europa

9.april ble det arrangert et EU-møte i regi av Prosess21 hos SINTEF i Oslo. Der ble det rettet fokus mot hvordan Prosessindustrien kan oppnå økt tilslag og risikoavlastning gjennom deltagelse i EU-støttede programmer og innspill til Horisont Europa som erstatter Horizon 2020. 

 

 Gunstein Skomedal
21 August 2019

- Vi må begynne å våkne opp i Europa

Asia står for mesteparten av materialproduksjonen til batterier, mens ny batteriteknologi viser at vi har gode muligheter for å produsere med mindre fotavtrykk for miljøet her i Norge.